За BGmateriali.com

Нашата мисия е да създадем най-големия архив с материали, който да обхваща различни науки.

BGmateriali.com е сайт, създаден в помощ на всички ученици, кандидат-студенти, студенти, учители, лектори, родители и всеки, който желае да получи допълнителни материали по дадена тема с цел по-високо образование.

В момента разполагаме с над 900 материала в категориите "Български език" и "Литература", като тепърва ще бъдат добавяни материали по технически науки и други.

История

BGmateriali.com стартира основно с материали по български език и литература. Те улесняват процеса на разработване на:

  • Писмени работи/преразкази;
  • Съчинения разсъждения;
  • Литературноинтерпретативни съчинения;
  • Есета;
  • Тестове за подготовка на НВО след 7 клас;
  • ДЗИ след 12 клас по БЕЛ.

Сайтът е съобразен с учебните програми и изискванията на МОН. Публикуваните материали могат да се използват както за работата на учителите в часовете по БЕЛ, така и за самоподготовката на ученика.

Тепърва архивът ни ще бъде попълнен с материали от различни сфери на науката.

Декларация за поверителност

BGmateriali.com събира лични данни само и единствено за автентикация със системата - Това включва само вашият електронен адрес, както и име/фамилия (незадължителни полета). Вашите данни не се използват по никакъв друг начин.

Вашите лични данни се записват по криптиран начин в системата, с цел по-добра сигурност.

Ние следваме всички GDPR указания и при нужда, може да ви покажем всички данни, които имаме за вас, да изтрием вашите данни и други.

Ваши данни, като IP, предпочитания и други могат да бъдат споделени с Google AdSense, с цел показване на персонализирани реклами. Също така, тези данни може да се използват за осигуряване на статистическа информация за потребителите ни на Google Analytics (като същите няма да могат да идентифицират отделните потребители от тази информация);

За контакти

Ако имате мнения, забележки, препоръки или просто искате да ни поздравите, можете да използвате този формуляр.

Дизайн и Разработка: InfraStudio